HAMLET BLUE er en dansk blåskimmelost, der er omfattet af BGO (beskyttet geografisk oprindelse). Konsistensen er cremet, fedladen og skærbar. Smagen er rund, pikant og fuld af nuancer.
Danablu 50+ kan smuldres og bruges som fyld i salater, pizza, gryderetter, blue-sovs m.m. og indgå som en del af en ostetallerken. Den kan også røres med mælk eller fløde til en dip.
Karavel Blue Cheese er en dansk blåskimmelost.
Konsistensen er cremet, fedladen og skærbar. Smagen er mild, pikant og fuld af nuancer.
Karavel Blue Cheese kan bruges til pizza, gryderetter, blue-sovs m.m. og indgå som en del af en ostetallerken. Den kan også røres med mælk eller fløde til en dip.
SOL Danablu er en dansk blåskimmelost, der er omfattet af BGO (beskyttet geografisk oprindelse). Konsistensen er cremet, fedladen og skærbar. Smagen er rund, pikant og fuld af nuancer.
Danablu 50+ kan smuldres og bruges som fyld i salater, pizza, gryderetter, blue-sovs m.m. og indgå som en del af en ostetallerken. Den kan også røres med mælk eller fløde til en dip.
SOL Danablu er en dansk blåskimmelost, der er omfattet af BGO (beskyttet geografisk oprindelse). Konsistensen er cremet, fedladen og skærbar. Smagen er mild, pikant og fuld af nuancer.
Danablu 60+ kan bruges til pizza, gryderetter, blue-sovs m.m. og indgå som en del af en ostetallerken. Den kan også røres med mælk eller fløde til en dip.
HAMLET BLUE er en dansk blåskimmelost, der er omfattet af BGO (beskyttet geografisk oprindelse). Konsistensen er cremet, fedladen og skærbar. Smagen er rund, pikant og fuld af nuancer.
Danablu 50+ kan smuldres og bruges som fyld i salater, pizza, gryderetter, blue-sovs m.m. og indgå som en del af en ostetallerken. Den kan også røres med mælk eller fløde til en dip.
SOL Danablu er en dansk blåskimmelost, der er omfattet af BGO (beskyttet geografisk oprindelse). Konsistensen er cremet, fedladen og skærbar. Smagen er rund, pikant og fuld af nuancer.
Danablu 50+ kan smuldres og bruges som fyld i salater, pizza, gryderetter, blue-sovs m.m. og indgå som en del af en ostetallerken. Den kan også røres med mælk eller fløde til en dip.