Hvid ost

Alambra • Burger Halloumi ost, skiver

ALAMBRA Burger HALLOUMI CHEESE er en autentisk cypriotisk fuldfed halvfast ost.

Den cypriotiske ost er ideel til grill og stegning på en pande. Den runde facon er lavet specielt til et burger måltid.

  • 4 x 50 g/200 g vacuum pakke

Alhambra regular Halloumi ost

ALAMBRA Regular HALLOUMI CHEESE er en autentisk cypriotisk fuldfed halvfast ost.

Den cypriotiske ost er ideel til grill og stegning på en pande.

  • 12 x 250 g Vacuum pakke

Karavel • UF-hvid ost 40%

Karavel UF-ost 40% i blokke.
Vores UF-ost i saltlage er cremet uden huller, smager frisk, let salt og syrlig.
UF-ost anvendes typisk i det traditionelle Middelhavskøkken.

  • Karavel UF 40+ 16 kg karton
  • Oba cremet UF 40+ 16 kg karton

SOL • Traditionel hvid ost 50%

SOL traditionel hvid ost 50% i blokke af ca. 900 g.
Vores hvide ost i saltlage er lavet efter de bedste håndværkstraditioner.
Osten smager frisk, let salt og syrlig.
SOL hvid ost kan tilberedes på mange måder. Den er stegefast og kan tilberedes som “Saganaki” paneret ost, bages i ovnen og grilles. SOL hvid ost er uundværlig til den græske salat og særdeles velegnet i tærter, på pizza, som fyld i brød og til en buffet.

Den hvide SOL ost med den karakteristiske hulsætning, har sin oprindelse på Kirkeby Mejeri. Under kyndig græsk vejledning blev den første SOL feta produceret i 1968.

  • Sol hvid ost 50+ 4 kg litodåse
  • Sol hvid ost 50+ 7,5 kg litodåse
  • Sol hvid ost 50+ 15 kg litodåse

SOL • Traditionel hvid ost 50% i skiver

SOL traditionel hvid ost 50% i skiver af ca. 150 g.
Vores hvide ost i saltlage er lavet efter de bedste håndværkstraditioner.
Osten smager frisk, let salt og syrlig.
SOL hvid ost i skiver kan tilberedes på mange måder. I det græske køkken anvendes den primært til “Saganaki” paneret ost, bages i ovnen og grilles.

Den hvide SOL ost med den karakteristiske hulsætning, har sin oprindelse på Kirkeby Mejeri. Under kyndig græsk vejledning blev den første SOL feta produceret i 1968.

  • Sol hvid ost 50+ 4,0 kg skiver, plastbøtte

SOL • Traditionel hvid ost 50% i tern og blok

Vores hvide ost i saltlage er lavet efter de bedste håndværkstraditioner.
Osten smager frisk, let salt og syrlig.
SOL hvid ost i tern er uundværlig til den græske salat og særdeles velegnet i tærter, på pizza, som fyld i brød og kødfars og til en buffet.

Den hvide SOL ost med den karakteristiske hulsætning, har sin oprindelse på Kirkeby Mejeri. Under kyndig græsk vejledning blev den første SOL feta produceret i 1968.

  • Sol hvid ost 50+ 800 g runde stykker, plastbøtte
  • Sol hvid ost 50+ 1,0 kg tern, plastbøtte
  • Sol hvid ost 50+ 1,0 kg mini tern, plastbøtte

O-Tsopanos • Traditionel hvid ost 45%

O`tsopanos traditionel hvid ost 45% i blokke af ca. 900 g.
Vores hvide ost i saltlage er lavet efter de bedste håndværkstraditioner.
Osten smager frisk, let salt og syrlig.
O`tsopanos hvid ost er velegnet i salater, tilberedning i ovn og til stegning.

  • O-Tsopanos 45+ 15 kg litodåse